Bli med på treningscamp i Dubai 23. februar-01. mars 2016

Ved forrige tur var det 36 deltakere og 67 personer på venteliste. Klarer vi enda flere på neste tur?

Bli med til Dubai for en uke med inspirasjon, trening, foredrag, sol, varme og sosiale happenings! Hold av vinterferieuka, 23. februar-01. mars 2016.

Prehabtrening inviterer deg til å være med på denne fantastiske treningsreisen til Dubai.

Pakken inkluderer:

– Tur-retur fra Oslo med Emirates Airlines

– 7 netter på Emirates Academy, enkelt- eller dobbeltrom rett over veien for Burj al Arab og 10 min gange fra stranden

– 1-2 treningsøkter hver dag innen Boot Camp, Yoga, CrossFit, TRX, RIP-Trainer, løping, Kettlebells, Boksing og lignende

– Anerkjente trenere som Jørgine Vasstrand (Funkygine), Inger Houghton (Ingerindubai), Pia Seeberg (PT-Pia), Ian Houghton, Alexander Aalerud, Tommy A. Lande m/flere

– Foredrag hver dag av markedsledende forelesere innen trening, ernæring og mental trening

– Matlagingskurs og middag med en av Norges fremste kjøkkensjefer, Vinay Tangen

– Transport og sightseeing

– Sponset treningsklær fra Moods of Norway. Sko fra Vibram fivefingers

– Morsomme konkurranser med flere premier fra våre fantastiske sponsorer

* Mat er ikke inkludert(bortsett fra middagen med Vinay), men alle rommene har eget kjøkken, slik at man kan lage frokost og lunsj her om man ønsker. Er også nok av andre mattilbud i området rundt akademiet.

Early Bird-tilbud:
De 5 første påmeldte betaler 13 900,-. Ordinær pris 14 900,-

Påmelding og betalingsfrist senest 26. oktober 2015. Det er kun 35 plasser tilgjengelig, så her lønner det seg å være tidlig ute. I fjor var det 67 personer på venteliste som dessverre ikke fikk blitt med på turen.

For påmelding og mer informasjon, kontakt Tommy Lande: prehabtreningidubai@prehabtrening.no

Dette sier deltakerne fra den forrige turen:

– «Utrolig bra oppfølging og inkluderende reiseledere, med Tommy og Kirby. Dere fikk alle til å føle seg inkludert og sett :)»

– «Helheten i turen syns jeg var veldig bra, man fikk veldig mye for pengene, gode og varierte foredragsholder og treningsøkter! En veldig god sammensetning av både treningsøkter, foredrag og mennesker!»

– «Fantastiske folk, fantastisk opplegg og en fantastisk tur. Blir uten tvil med på neste års tur hvis det er ledig plass ☺»

– «Utrolig bra gjennomført førstegangstur! Jeg elsket treningsøktene, og syns programmet generelt var supert. Veldig moro!»

-«Helhetlig vil jeg si at turen var perfekt satt opp. Foredragsholdere og instruktører var utrolig flinke. Supert program med mye variasjon i treningsøkter og foredrag! Sosialt var det også mye moro å finne på. Spartan race og Brunchen var et høydepunkt.»

– «Varierte treningsformer med ulik intensitet, variasjon i location for treningene, bra overnattingssted ift beliggenhet, kurante rom, digg med basseng og oppholdssted på akademiet, bra med felles middag første kvelden og bra med organisert tur til butikken første dagen.»

Gjennom en survey monkey var det hele 77 % av den forrige gjengen som syns turen og opplegget var FOR billig når man så på hva de fikk for pengene. Det er et godt tegn!

Her er videoen fra den forrige treningscampen vi var på.

Meld deg på!!!