Bli med på Prosjekt Mobilitet

«Fra et strykejern på havbunnen til en smidig tiger på 6 uker»

Jeg har de siste månedene, gjennom Crossfit´en, funnet ut at jeg må forbedre mobiliteten min for å prestere bedre i ulike øvelser. Jeg bestemte meg da for å sette i gang et prosjekt som jeg har kalt «Prosjekt mobilitet – fra et strykejern på havbunnen til en smidig tiger». Dette prosjektet skal jeg teste i seks uker fra og med neste mandag, den 29. mai. Prosjektet består av 6 økter pr. uke, bestående av 3-5 øvelser pr. økt. Øktene tar mellom 5-18 min å gjennomføre. Fokuset er hyppige økter med færre øvelser, fremfor få økter med mange øvelser. Det er ikke noe problem å trene som vanlig ved siden av, da flere av disse øktene kan gjøres som oppvarming før eventuell styrketrening, løping, ulike idretter og lignende. Det kan også legges til andre tidspunkter i løpet av dagen.

Jeg ønsker å få med meg flere på prosjektet, da jeg vet at det er flere som meg der ute, som virkelig har behov for bedre mobilitet! Prosjektet passer for alle som ønsker å øke/forbedre mobiliteten, uansett utgangspunkt. Det eneste man trenger er en strikk eller en pinne, og litt gulvplass.

Dette prosjektet passer for deg som:
– ønsker bedre mobilitet og bevegelighet
– føler at mobilitet/bevegelighet begrenser hverdagslige gjøremål, trening eller idrettslige prestasjoner
– har hatt tidligere skader eller smerter som har ført til nedsatt mobilitet/bevegelighet

Kom igjen, bli med å forbedre mobiliteten din de neste seks ukene. Det tar deg maks 5-18 min seks dager i uka. Jeg har programmet klart, og jeg følger deg også opp individuelt gjennom Google Sheets, hvor du hele tiden vil loggføre og se progresjonen og utviklingen din. Jeg er veldig spent på å se hvor god fremgang jeg kommer til å få gjennom dette prosjektet, og håper at du henger deg på 🙂

Prosjektet koster bare 399,- og inkluderer:
– 6 økter pr uke
– testing i for- og etterkant
– videobeskrivelse av alle øvelser
– treningsdagbok med mulighet til loggføring (Google sheets)
– PDF- fil med all informasjon du trenger samt relevant materiale om treningsprinsipper, artikler og lignende
– Individuell oppfølging

Bli med!!