Prehabtreningscamp Santorini 21-28.oktober 2018

Bli med Prehabtrening på en fantastisk treningscamp til de greske øyer og nærmere bestemt Santorini

Prehabtrening fortsetter suksessen med treningsreiser og utvider nå med nye, spennende destinasjoner. Vi ønsker å tilby reiser til eksotiske og interessante steder, litt utenom det vanlige. I tillegg til en uke med fysisk aktivitet og trening, ønsker vi at du skal få tid og anledning til å oppleve det fantastiske stedet vi reiser til. Neste ut er Santorini.

Opplev en eksepsjonell plass blant de greske øyer. Santorini er kjent for å være et av de mest eksotiske og vakreste stedene i verden. Hvem har ikke drømt seg bort til den spektakulære utsikten, nydelige maten, vinen og de vennlige menneskene der. Nå har du muligheten til å kombinere dette med trening, spennende aktiviteter, utflukter, lærerike foredrag på et fantastisk hotell og samtidig treffe nye venner. Se for deg å trene tidlig på morgenen til den fantastiske soloppgangen, og likeledes spise en bedre middag i solnedgangen med en fantastisk utsikt.

Treningsreisen til Santorini inneholder:

– Flyreise med Lufthansa. Avreise søndag 21.oktober kl.11:40. Ankomst Santorini 18:35. Retur fra Santorini søndag 28.oktober kl.18:05. Ankomst Oslo kl.23:15

– 7 netter på et 4-stjerners hotell INKLUDERT frokost med en fantastisk utsikt over det krystallblåe Eegerhavet, Caldera, Volcano og store deler av øya Santorini. Hotellet ligger midt mellom Fira og Pyrgos, omringet av vingårder, restauranter, kafeér og andre butikker. Hotellet har også et av øyas største basseng. Det er 50m til nærmeste busstopp som tar deg til både Fira og Oia. Hotellet tilbyr også sykkelutleie og det finnes mange flotte turområder i nærheten.

– Transport til og fra flyplass, samt organiserte gruppeaktiviteter/utflukter

– 1-2 varierte treningsøkter hver dag. Alt fra boot camp til mobilitet, CrossFit, morgenyoga på stranda, sirkeltrening, lengre gåturer, løping, minibands, bungee, egen kroppsvekt/acroyoga og lignende

– Foredrag om aktuelle temaer som treningsplanlegging og programmering, styrketrening, ernæring og lignende.

– Noen av de beste og mest inkluderende trenerne og foredragsholderne i Norge

– Spennende utflukter

– Goodie bags fra våre fantastiske samarbeidspartnere

Pris for dobbeltrom: 13900,- per person. Dersom du ønsker å bo alene er dette også mulig for 15900,-.

Det er KUN 26 plasser ledig for denne turen. Erfaringsmessig er det lurt å være tidlig ute, da det fylles raskt opp. Spesielt hvis du ønsker singelrom, da vi kun har 14 rom av denne typen. Er det slik at du ønsker å bo på et dobbeltrom, men reiser alene, så er vi veldig behjelpelig med å sette opp dette etter alder, interesser og lignende. Det er nok mange dette er aktuelt for, og vi lover å få fordelt dette på en bra måte.

Hold av plassen din ved å betale et depositum på 3000 kr innen 14 dager etter påmelding, eller sikre plassen din ved å betale hele summen med en gang. Avbetaling er også mulig, så lenge depositumet er betalt og alt blir betalt før avreise. Ta kontakt for mer informasjon.

Hva er reglene for avbestilling?

Påmelding og depositum er bindende. Når du har betalt depositumet, så er dette en bekreftelse på at du har fått plass på turen.

– Avbestiller du innen 12 uker før avreise, belastes du med depositumet

– Avbestiller du innen 8 uker før avreise, belastes du med 50% av turens beløp

– Avbestiller du innen 4 uker før avreise, belastes du med 80% av turens beløp

– Avbestiller du innen 2 uker før avreise, belastes du med 100% av turens beløp

Både fly og overnatting blir bestilt på ditt navn, og det er da en ekstra kostnad ved navnebytte.

For påmelding og/eller spørsmål, ta kontakt på prehabtreningscamp@prehabtrening.no

Bilder av Santorini

Bilder av hotellet