Prosjekt mobilitet- «fra et strykejern på havbunnen til en smidig tiger»

Les mer om mobilitetsprogrammet «fra et strykejern på havbunnen til en smidig tiger» her

Passer for deg:

  • som har behov for økt mobilitet og bevegelighet
  • som føler at mobilitet/bevegelighet begrenser hverdagslige gjøremål, trening eller idrettslige prestasjoner
  • som har hatt tidligere skader eller smerter som har ført til nedsatt mobilitet/bevegelighet
  • deg som ønsker å føle deg mykere og samtidig ha større bevegelsesfrihet, bedre koordinasjon og økt kroppsbeherskelse

Du trenger: treningsmatte og strikk

Dette programmet anbefales å gjøres parallelt med annen trening

Mer om mobilitetsprogrammet
Hensikten med dette mobilitetsprogrammet er å gi deg verktøyene til hvordan du kan forbedre mobiliteten rundt de ulike leddene og gjøre deg “mykere”. Er det enkelte bevegelser eller øvelser du ikke mestrer grunnet begrenset mobilitet, så er dette en fin start for å lære mer om hvilke øvelser som kan være nyttige å bruke i hverdagen. Det finnes aldri en fasit på hvordan ting skal gjøres, men følger du programmet, så kan vi love deg god fremgang. Programmet inneholder detaljerte øktplaner og periodeplaner med beskrivelse og video av alle øvelser, samt testing i for- og etterkant. Ved å følge dette programmet vil du kunne lære enda mer om mobilitetstrening, øke mobiliteten og bevegeligheten, og samtidig forbedre kroppskontroll og koordinasjon. Ved å benytte deg av mobilitetsprogrammet vil du kunne følge utviklingen din på en systematisk og oversiktlig måte. Med testing i for- og etterkant av perioden vil du kunne se progresjonen du har hatt. Dette bidrar til motivasjon og kontinuitet rundt treningen, som igjen er med på å danne gode rutiner og vaner. Programmet passer for alle som ønsker å øke mobiliteten og bevegeligheten. Her trenger du ingen tidligere erfaringer med mobilitetstrening eller annen trening.

Vi tilbyr i tillegg individuell oppfølging underveis gjennom mail og google sheets. Dersom du er usikker på noe rundt treningsopplegget, har spørsmål om spesifikke øvelser, trenger veiledning i forbindelse med repetisjonsantall, trenger motivasjon underveis eller har andre spørsmål, er vi tilgjengelige for dette. Dette gjør at du vil kunne få enda mer ut av treningen din og få den rette veiledningen du trenger, uten å måtte betale noe ekstra.

Treningsprogrammet er laget av Tommy Lande. Tommy er utdannet osteopat, massør og personlig trener. Han har jobbet som osteopat i 3 år og som personlig trener i 10 år. Med over 11 000 timers erfaring fra personlig trening og behandling begynner man etter hvert å finne ut hva som fungerer og ikke fungerer. Mine viktigste verdier som trener og terapeut er å hjelpe andre til en enklere og bedre hverdag, der mobilitet ikke trenger å være en begrensende faktor. På følgende grunnlag har jeg utarbeidet dette treningsprogrammet.

For spørsmål og mer informasjon, ta kontakt med ptovernett@gmail.com