Sterk med egen kroppsvekt

Les mer om treningsprogrammet «Sterk med egen kroppsvekt» her

Passer for deg:

  • som har en del erfaring med styrketrening fra før
  • som ønsker å ta styrketreningen til et nytt nivå og utfordre deg med litt annerledes øvelser
  • som ønsker mye variasjon i treningen
  • som ønsker forbedret kroppskontroll, samt mestre/bli bedre i styrkeøvelser hvor egen kroppsvekt benyttes
  • som ønsker å forbedre styrke, øke muskelmasse og redusere fettprosent

Du trenger: tilgang til treningssenter

Dette programmet inneholder 4 fullkroppsøkter i uka. Programmet kan fint kombineres med kondisjonstrening, yoga, mobilitet eller ulike gruppetimer.

Mer om treningsprogrammet
Hensikten med dette treningsprogrammet er å hjelpe deg å ta styrketreningen et steg videre med spesielt fokus på egen kroppsvekt. Dette er et krevende program som inkluderer en del utfordrende øvelser. Disse kan alltid skaleres opp og ned for å tilpasse ditt nivå. Programmet har som hovedmål å gjøre deg sterkere med egen kroppsvekt, og samtidig se hvilke muligheter man har, selv uten så mye utstyr og ekstra belastning. Treningsprogrammet inneholder detaljerte øktplaner og periodeplaner med beskrivelse og video av alle øvelser, samt testing i for- og etterkant. Ved å følge dette programmet vil du kunne lære enda mer om styrketrening med egen kroppsvekt, mestre nye øvelser, bli sterkere, samt øke muskelmasse og redusere fettprosent. Ved å benytte deg av treningsprogrammet vil du kunne følge utviklingen din på en systematisk og oversiktlig måte. Med testing i for- og etterkant av perioden vil du kunne se progresjonen du har hatt. Dette bidrar til motivasjon og kontinuitet rundt treningen, som igjen er med på å danne gode rutiner og vaner.

Vi tilbyr i tillegg individuell oppfølging underveis gjennom mail og google sheets. Dersom du er usikker på noe rundt treningsopplegget, har spørsmål om spesifikke øvelser, trenger veiledning i forbindelse med belastning, trenger motivasjon underveis eller har andre spørsmål er vi tilgjengelige for dette.  Dette gjør at du vil kunne få enda mer ut av treningen din og få den rette veiledningen du trenger, uten å måtte betale noe ekstra.

Treningsprogrammet er laget av Tommy Lande. Tommy er utdannet osteopat, massør og personlig trener. Han har jobbet som osteopat i 3 år og som personlig trener i 10 år. Med over 11 000 timers erfaring fra personlig trening begynner man etter hvert å finne ut hva som fungerer og ikke fungerer for ulike målsetninger. Mine viktigste verdier når det kommer til trening er variasjon, treningsglede, progresjon og mestringsfølelse. På følgende grunnlag har jeg utarbeidet dette treningsprogrammet.

For spørsmål og mer informasjon, ta kontakt med ptovernett@gmail.com