Sterk med hjemmetrening

Les mer om treningsprogrammet «Sterk med hjemmetrening» her

Passer for deg:

  • som har ingen eller noe erfaring med styrketrening
  • som ønsker å lære mer om styrketrening på et grunnleggende nivå
  • som ønsker å trene hjemme
  • som ønsker å forbedre styrke, øke muskelmasse og redusere fettprosent

Du trenger: treningsmatte, strikk, miniband

Dette programmet inneholder 4 fullkroppsøkter i uka. Programmet kan fint kombineres med kondisjonstrening, yoga, mobilitet eller ulike gruppetimer.

Mer om treningsprogrammet
Ønsker du å holde deg i form, trene regelmessig og bli sterkere, men har lite tid/kapasitet til å dra på treningssenteret? Da passer dette programmet perfekt for deg. Hensikten med dette treningsprogrammet er nettopp å hjelpe deg som har begrenset tid/kapasitet med å få gjennomført treningen hjemme. Treningsprogrammet inneholder detaljerte øktplaner og periodeplaner med beskrivelse og video av alle øvelser, samt testing i for- og etterkant. Alle treningsprogrammene kan gjennomføres på stuegulvet og krever minimalt med utstyr. Ved å følge dette programmet vil du kunne lære enda mer om styrketrening, mestre nye øvelser, bli sterkere samt øke muskelmasse og redusere fettprosent. Ved å benytte deg av treningsprogrammet vil du kunne følge utviklingen din på en systematisk og oversiktlig måte. Med testing i for- og etterkant av perioden vil du kunne se progresjonen du har hatt. Dette bidrar til motivasjon og kontinuitet rundt treningen, som igjen er med på å danne gode rutiner og vaner. Programmet passer både for deg med lite erfaring, og deg med mer erfaring rundt styrketrening.

Vi tilbyr i tillegg individuell oppfølging underveis gjennom mail og google sheets. Dersom du er usikker på noe rundt treningsopplegget, har spørsmål om spesifikke øvelser, trenger veiledning i forbindelse med belastning, trenger motivasjon underveis eller har andre spørsmål er vi tilgjengelige for dette. Dette gjør at du vil kunne få enda mer ut av treningen din og få den rette veiledningen du trenger, uten å måtte betale en formue.

Treningsprogrammet er laget av Pernille Kaldhussæter og Tommy Lande. Pernille har en 3-årig bachelorgrad i ernæringsfysiologi, er utdannet personlig trener, gruppeinstruktør og løpecoach og har jobbet med dette i fire år. Tommy er utdannet osteopat, massør og personlig trener. Han har jobbet som osteopat i 3 år og som personlig trener i 10 år. Med over 11 000 timers erfaring fra personlig trening begynner man etter hvert å finne ut hva som fungerer og ikke fungerer for ulike målsetninger. Våre viktigste verdier når det kommer til trening er variasjon, treningsglede, progresjon og mestringsfølelse. På følgende grunnlag har vi utarbeidet dette treningsprogrammet.

For spørsmål og mer informasjon, ta kontakt med ptovernett@gmail.com