Sterke jenter, viderekommen

Les mer om treningsprogrammet «Sterke jenter, viderekommen» her

Passer for deg:

  • som har tidligere erfaring med styrketrening
  • som ønsker å ta styrketreningen til et nytt nivå
  • som ønsker å mestre/bli bedre i tyngre styrkeøvelser
  • som ønsker å forbedre styrke, øke muskelmasse og redusere fettprosent

Du trenger: tilgang til treningssenter

Dette programmet inneholder 4 fullkroppsøkter i uka. Programmet kan fint kombineres med kondisjonstrening, yoga, mobilitet eller ulike gruppetimer.

Mer om treningsprogrammet

Hensikten med dette treningsprogrammet er å hjelpe deg å ta styrketreningen et steg videre. Treningsprogrammet inneholder detaljerte øktplaner og periodeplaner med beskrivelse og video av alle øvelser, samt testing i for- og etterkant. Ved å følge dette programmet vil du kunne lære enda mer om styrketrening, mestre nye øvelser, bli sterkere samt øke muskelmasse og redusere fettprosent. Ved å benytte deg av treningsprogrammet vil du kunne følge utviklingen din på en systematisk og oversiktlig måte. Med testing i for- og etterkant av perioden vil du kunne se progresjonen du har hatt. Dette bidrar til motivasjon og kontinuitet rundt treningen, som igjen er med på å danne gode rutiner og vaner. Programmet passer deg som har tidligere erfaring med styrketrening, men som ønsker å utvikle seg enda mer på denne arenaen.

Vi tilbyr i tillegg individuell oppfølging underveis gjennom mail og google sheets. Dersom du er usikker på noe rundt treningsopplegget, har spørsmål om spesifikke øvelser, trenger veiledning i forbindelse med belastning, trenger motivasjon underveis eller har andre spørsmål er vi tilgjengelige for dette. Dette gjør at du vil kunne få enda mer ut av treningen din og få den rette veiledningen du trenger, uten å måtte betale en formue.

Treningsprogrammet er laget av Pernille Kaldhussæter og Tommy Lande. Pernille har en 3-årig bachelorgrad i ernæringsfysiologi, er utdannet personlig trener, gruppeinstruktør og løpecoach og har jobbet med dette i fire år. Tommy er utdannet osteopat, massør og personlig trener. Han har jobbet som osteopat i 3 år og som personlig trener i 10 år. Med over 11 000 timers erfaring fra personlig trening begynner man etter hvert å finne ut hva som fungerer og ikke fungerer for ulike målsetninger. Våre viktigste verdier når det kommer til trening er variasjon, treningsglede, progresjon og mestringsfølelse. På følgende grunnlag har vi utarbeidet dette treningsprogrammet.

For spørsmål og mer informasjon, ta kontakt med ptovernett@gmail.com